söndag 30 januari 2011

Full pott!

Vi åkte upp till Skellefteå i lördags morse, flög från Stockholm och checkade sedan in på Scandic tillsammans med Djurgårdens herrhockeylag och Hardy! Eller tillsammans och tillsammans, åkte samma flyg och de dök även upp på samma hotell. Okej, ja blev lite starstruck. Haha!


Men åter till helgens matcher. Vi spelade mot Skellefteå på lördag dag, en match där vi inte alls var oss själva de två första perioderna men vi lyckades vända matchen till något bra och vann med 3-6! Mycket kul och mycket glädje. Sen hade vi mycket egentid, käka god mat med tända ljus, gick på jakt efter en godisaffär, mös och skrattade på rummen. Bästa laget! Somnade dock tidigt eftersom vi inte precis hade haft sovmorgon så alla va helt slut.

Dagen efter käkade vi frukost, och frukost på hotell är likamed hur gott som helst. Så vi käkade också hur mycket som helst. Efter det blev det match mot Boden i Boden. Kallt och hur fint som helst. Bra match gjorde vi också med två fina powerplaymål om jag inte minns fel. Vinst med 1-9 och vi kunde åka hem med 6 fina poäng!

Otroligt rolig helg, både på planen och på sidan om. Skrattar mest hela tiden och har det bra. På vägen hem missade vi avfarten så det kunde ha slutat i Sundsvall för Lans, Isa, Malte och mig, kaos i bilen och skrattattackerna avlöste varandra. Men det löste sig fint när Lansen släppte mobilen ur sikte och återgick till att vara vår personlige gps då vi andra har riktigt dåligt lokalsinne. Eller Isa tror inte att hon har de, men jo. Haha ;) Nu är jag väldigt trött och ska ta och krypa ner i min sköna säng snart, ledig dag imorgon så då blir det lååååång sovmorgon!

/ Mallan

1 kommentar:

Anonym sa...

Hallå, inte en uppdatering på snart tre veckor. Kom igen nu då!