söndag 13 mars 2011

dagen efter!

nu har de gått lite mer än ett dygn sen vi säkrade seriesegern med 10-3 hemma mot alunda. publiksiffran va 493 och de va riktigt mäktigt att få stående ovationer de sista minuterna och när slutsignalen ljöd utbröt enorm glädje. malin & helene stod för tårarna men ja vill lova att de inte va långt bort för oss andra heller. att sen få höra våran vinnarlåt spelas gjorde de ännu svårare att hålla tårarna tillbaka. efter duschen tog vi oss till en restaurang och fick äta lite segermiddag och nu får vi njuta av seriesegern några timmar till men imorn lägger vi fokus mot de som kommer och närmast är hemmamatch mot jönköping. då inleds kvalet till elitserien och vi ska göra allt som vi bara kan för att vi ska nå upp till högsta serien.
Efter gårdagens match är man helt slut i både kropp och huvud och kroppen blev inte mindre öm av alundas hårda fysik som va på gränsen till ful men domarna höll en bra nivå och vi lyckades peta in många bollar i powerplay.
Känslan av att få vinna serien ger mig fortfarande rysningar men vi är långt ifrån mätta på att vinna och de är nu det roliga börjar.
En träningsvecka väntar med början imorn och avslutas med match på fredag i idrottshallen och match på söndag i övik!

Fredag 19.00 Sala-Jönköping!

/matilda

Inga kommentarer: