lördag 26 mars 2011

telge vs sala 1-2:D

fyfan va vi är bra tjejer och orkar stå emot telges press där i sista perioden. vinst med 2-1 satt riktigt fint idag och resultatet av spel med en förkylning va att rösten försvann men den ska väl hinna vara tillbaka på söndag då returmatch mot telge väntar. idag kom vi kanske inte upp i vår normala standard men vi visar styrka och kan vinna idag. målskyttar idag blev lunkan 1 i pp och madde 1 efter en riktig upprullning av telges försvar med hjälp av forwardskompisen lunkan:) sista perioden handlande mest om försvar och de klarade vi fint och bollarna som rann igenom tog färna hand om som är i en riktigt bra form! känns så grymt stabilt och spela framför färna och man vet att hon tar de skotten som kommer igenom.
imorn väntar en träning och vårat ulag spelar även en kvalmatch till div 2 i idrottshallen 19.30 så då ska man nog sitta på plats!
imorn ska även jag, lansen och isa göra nått som man inte gör alla dagar i veckan men de kan ju bli en upplevelse.. känns dock inte som att tre innebandyspelare är gjorda för catwalken men vi ska göra de bästa av de och vi får öva poser imorn innan de är dags.
sen är dagen med stort d här och på söndag kl 16.00 i Idrottshallen väntar årets roligaste match! så hoppas verkligen att alla tar sig ner då och stöttar oss för ibland är publiken som en extra spelare för oss och de kan verkligen behövas!
dags för sängen nu så rösten kommer tillbaka och ska tagga saaatan till på söndag!
//Matilda

Inga kommentarer: